שאלה יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

13/12/2008 | 15:33 | מאת: עידו

שלום רב...\ הלכתי לאורטודנט והוא אמר שהבעיה שלי שהשיניים שלי בולטות החוצה בגלל צפיפות שיניים הם לא עלו אחת על השניה הם פתחו את קשת השיניים לבחוץ ובגלל זה השפתים בולטות החוצה וקשה להפגיש ביניהם אז עשיתי 4 עקירות וקוביות שקופות כמה זמן לוקח לסגור תרווח של העקירות ועד שיראו שינוי במיקום השפתים (שיתחילו לבלוט פחות) כאילו השפתים שלי כאלה עוגול וקו השפה לא ישר תמבין? 2.יש לי תור רק לעוד 4 שבועות בנתים יש לי קוביות למעלה אבל בלי גומיות זה עושה משהו? או שזה סתם עם אין גומיות? יש לי תפס ברזל באמצע מחכה לתגובה יום טוב

17/12/2008 | 23:06 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום עידו ותודה על פנייתך. השפתיים נכנסות רק אחרי שהשיניים נכנסות ורווחי העקירה נסגרים זה לוקח זמן מינימום שנה לעיתים אף כשנתיים קוביות בלי חוט לא עושות דבר להזזת השיניים אך מסייעות להסתגל לתחושת הקוביות בפה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי