ישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/12/2008 | 22:24 | מאת: ענבר

הייתי עם בנותי בנות ה 11 אצל שני אורטודנטים. אחד פרטי ואחד של קופת חולים.הפרטית טענה שאין צורך בגשר להרחבת הלסט לפני הטבעות\הברזלים והשני טען שיש צורך בגשר מקדים להרחבת הלסט .איזה שיטה עדיפה?. באיזה התוצאה הסופית תיהיה יפה יותר?.ומה בעצם תפקידו המדוייק של גשר מקדים זה? המון תודה.

17/12/2008 | 23:01 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ענבר ותודה על פנייתך לפורום. כפי שציינתי בתשובותי הקודמות אופן הטיפול ברפואה ואף באורתודונטיה נגזר במיישרין מהאבחנה של המקרה כלומר במקרים בהם הלסת העליונה מוצרת ולפיכך אינה מסוגלת להכיל את כל השיניים ישנו צורך בהרחבת הלסת העליונה. בברכה, בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי