יישור פנימי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/11/2008 | 20:39 | מאת: גל

שלום, הייתי רוצה לקבל אינפרומציה לגבי גשר פנימי, כלומר מאחורי השיניים. באילו מצבים אי אפשר להתקין אותו? אני קבעתי תור ליישור שיניים ואני די לחוץ. אחת משתיי השיניים הקדמיות העליונות שלי קצת עולה על השנייה ויש כמה שיניים למטה שקצת מסודרות לא באופן ישר שכזה. עד היום בחרתי להתעלם מכך, והאמת היא שגם עכשיו אין זה בולט, אבל הבנתי מכמה אנשים שעם הזמן עלולה להיות החמרה... אז אני רוצה לטפל בזה באופן הכי אסטטי ולא בולט שאפשר, שזה בעצם להתקין את הגשר מאחורי השיניים(אני לא כ"כ מאמין בגשר שקוף, כך או כך רואים שהוא שם). וזה גם אומר שהטיפול יקר פי כמה ואורך יותר זמן? בן 15, תודה

08/11/2008 | 14:33 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גל ותודה על פנייתך לפורום, מבחינת גשרים בלתי נראים קיים גשר פנימי וכן שיטת אינויזליין של פלטות שקופות. אלו טיפולים יקרים יותר. אין כמעט מצבים בהם לא ניתן לבצע יישור על ידי גשר פנימי. משך הטיפול עימו אכן ממושך יותר בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואאי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי