שיניים ממהרות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/11/2008 | 20:58 | מאת: לאה

שלום, לבני בן ה-5 נפלה השן הראשונה (קדמית תחתונה) וגילינו שהשן ה"בשרית" החלה כבר לצמוח, כ-מילימטר או שניים מאחוריה. מספר ימים מאוחר יותר גילינו שן נוספת שהתחילה כבר לצמוח והפעם כ-3-4 מ"מ מאחורי שן שעדיין מתנדנדת (ליד זו שנפלה..) מה כדאי לעשות? נראה כמעט ברור שתידרש התערבות, אך מתי? אודה לתשובתך

08/11/2008 | 14:28 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום לאה ותודה על פנייתך לפורום, אל תמהרו ! הרבה פעמים תנועות הלשון דוחקות את השיניים למקומן במהירות וביעילות גם אם למראית עין הן נראות רחוקות ולא שייכות. עיקבו אחר ההתקדמות. ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואאי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי