טיפול אורטודנטי לאחר הריון

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/10/2008 | 16:59 | מאת: הילה

כמה זמן לאחר ההריון אפשר להתחיל בטיפול אורטודנטי? למיטב הבנתי יישור שיניים תלוי בקצב בניית העצם ואחרי הריון המצב בדרך כלל הפוך הכל רעוע ובטח לא בונה.

08/11/2008 | 13:03 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום הילה ותודה על פנייתך לפורום, אין מניעה לבצע טיפול אורתודונטי לפני, אחרי ובמהלך ההריון. יש לזכור כי החניכיים מגיבים להורמונים באופן דומה לרירית הרחם ולכן יש להקפיד על היגיינה טובה למניעת דלקות חניכיים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי