שאלה דחופה.........

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/10/2008 | 17:12 | מאת: מיכל

יש לי שאלה: אני רוצה ללמוד שיננות בהדסה עין כרם בירושלים: האם רוב הבנות שמסימות מוצאות עבודה בתחום? האם צריך רק ממוצע ציונים גבוהה בכדי לעבוד בתחום או גם מי שעובר בציון 60 יכול לעבוד במקצוע? מהן שעות העבודה בדרך כלל? ומהו השכר ההתחלתי? האם המחלות בפה שיש לאנשים יכולים להדביק את השיננית?! אודה לתשובות..................

24/10/2008 | 00:16 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מיכל ותודה על פנייתך לפורום, מקצוע השיננית מבוקש מאוד ואין בעיה למצוא עבודה. מרגע שקיבלת תעודה ורישיון את רשאית להתחיל לעבוד ללא קשר לממוצע ציוניך. שעות העבודה בד"כ במשמרות מ8 עד 2 ומ-2 עד 8. יש חובה על שמירת היגיינה על ידי הצוות הרפואי המונעת הדבקות הצוות במחלה בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי