שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/10/2008 | 16:21 | מאת: ..

שלום, אני בת 13 ונמצאת במהלך טיפול אורטדנטי. הטיפול התחיל ברסן שבו אני עדיין משתמשת, אך לפני כשבועיים הותקן לי גשר בשיניים העליונות. כעת, יש משהו מאוד חשוב שציפיתי לו הרבה זמן ואם יהיה לי גשר לא אוכל לבצעו. שאלתי היא האם יש אפשרות להסיר את הגשר ולהחזיר אותו בעוד מספר חודשים. אם כן, האם הדבר יאריך את הטיפול? יפגע באיכותו? או יחזיר את השיניים לקדמותם בזמן הקצר הזה? תודה מראש :]

24/10/2008 | 00:05 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, הורדת גשר היא אפשרית אך אינה מומלצת. מספר חודשים ללא שימור המצב הם זמן רב ולכן אם אין מנוס יש להסיר את הגשר אך במקביל להשתמש בפלטה אשר תשמר את הישגי הטיפול והרסן עד כה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורטודונטית מרכז רפואי רמב"ם

25/10/2008 | 17:55 | מאת: ..

תודה רבה.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי