טיפול אורתודונטי - ספיגת שורשים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/10/2008 | 08:57 | מאת: סמדר

שלום רב לד"ר אייזנבוד, לפני למעלה מ9 שנים הגעתי למרפאתך בחיפה לשם התייעצות לטיפול אורתודונטי שני , ולאחר בדיקה והצצה בצילומי הפה הסתבר שהטיפול אצלי הרבה יותר מורכב החל מניתוח הספטום באף והתערבות כירורגית נוספת ורק אח"כ מתחילים ביישור . ואכן כך עשיתי עברתי ניתוח מחיצה באף ע"י פרופ' פינקלשטיין, וכעת(משעברו להם כמה שנים טובות) אני לפני טיפול אורתודונטי רק שלפתע אובחנה אצלי תופעה הנקראת ספיגת שורש בשיניים הקדמיות...הובהרו לי פחות או יותר ההשלכות אם כי יש לציין שרק אורתודונט אחד מבין כמה אבחן והסביר לי על התופעה. רציתי לקבל אינפורמציה קצת יותר רחבה על התופעה הזו והאם לוקחת סיכון גבוה מידי כאן? מהיכרותי איתך התרשמתי מאוד מהדרך שבה הסברת והנחת אותי להמשך טיפול בעבר...מצפה מאוד מאוד לתשובה...אני כיום תושבת גבעתיים אחרת הייתי מגיעה אליך לטיפול, האם אתה מכיר קליניקה או קולגה המתמחה בתחום האורתודונטיה למבוגרים אשמח לקבל תגובה לשתי השאלות. תודה רבה וגמר חתימה טובה

08/10/2008 | 21:57 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום סמדר ותודה על פנייתך לפורום, אני שמח מאוד שאכן בצעת את ניתוח א.א.ג. כדי לשפר את דרכי האוויר. זה חיוני לשיפור איכות החיים בכלל ולשימור התוצאות של הטיפול האורתודונטי העתידי. עלייך לפנות לאורתודונט מומחה באזור מגורייך. אין אורתודונט שדוקא מומחה במבוגרים. כיום תחום האורתודונטיה במבוגרים מפותח מאוד וכל האורתודונטים עוסקים בו. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי