צמיחת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/10/2008 | 14:32 | מאת: יוסי

לילד שלי בן ה 9 קוראת תופעה הבאה: בשן קדמית(חזית עליונה) אחת נפלה שן החלב והשן הקבועה צמחה בצורה תקינה ,בשן השניה נשארה שן החלב יותר זמן ולא שמנו לב כי מתחתה צומחת שן קבועה עקומה ( שמנו לב רק לאחר שנפלה) כרגע קורה אותו דבר בשן בלסת התחתונה ! אודה לעצתך מה עושים ?

08/10/2008 | 22:07 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום יוסי ותודה על פנייתך לפורום, כל עוד מתקיימת החלפה של השיניים והן בוקעות והחלביות אף נושרות ואין הפרעה לילדה זה בסדר. בביקורת הבאה אצל רופא השיניים לילדים כדי להתייעץ עימו אם קיימת צפיפות המחייבת יעוץ אורתודונטי או תוכלו לפנות ליעוץ ישירות לאורתודונט. בברכה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי