עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/10/2008 | 09:26 | מאת: נופית

שלום יש לי רק שיני בינה תחתונות את השיני בינה העליונות אחת עקרתי ואחת קלועה בזמן האחרון שמתי לב במיוחד שאני מחייכת שהשניים העליונות ירדו כלומר רואים יותר את החניכיים העליונות כמו כן השינים הקדמיות התחתונות (באמצע) התחילו לעלות אחת על השניה ואני מרגישה תחושת של לחץ בלסת התחתונה שן בינה תחתונה אחת עדיין בשלבי צמיחה השאלה האם אני צריכה לעקור את שיני הבינה או לפנות לאורתודט ? תודה נופית

08/10/2008 | 22:10 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

נופית שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, הצטופפות קידמית תחתונה של השיניים היא דבר נפוץ עם ההתבגרות ואינה מתרחשת בהכרח בעקבות שיני הבינה. אני ממליץ לפנות ליעוץ אורתודונטי. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי