רסן

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

24/09/2008 | 15:46 | מאת: דפנה

לבתי הותקן רסן ע"י אורטודנט במטרה להאט את צמיחת הלסת העליונה. לא הותקנו לה קוביות בשלב זה. האם אין צורך בקוביות בכדי שהרסן יעבוד בצורה נכונה ויפעל על כל השיניים העליונות, כיחידה אחת?

27/09/2008 | 00:33 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דפנה ותודה על פנייתך לפורום. לא בהכרח! כלומר הרסן יכול לעבוד מצויין בעצמו על עיכוב בגדילת הלסת העליונה וכן על הזזת קשת השיניים העליונה אחורונית וזאת גם אם אינו קשור לגשר ליישור שיניים. שנה טובה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי