גשר בשיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/09/2008 | 12:36 | מאת: אסתר תשובה

שלום שמי אסתר בת 33 ומתלבטת מס' שנים האם להרכיב גשר או לא ? (הפחד מכאב הורג אותי .....) בנוסף אני חורקת שיניים בלילה והמליצו לי על סד לילה. שאלתי היא האם בזמן שיהיה לי גשר , האם הגשר יפריע לסד ? תודה אסתר

27/09/2008 | 00:27 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אסתר ותודה על פנייתך לפורום, לא ניתן לבצע סד לילה עם תהליך של יישור שיניים. במהלך יישור השיניים העמדה של השיניים משתנה והסד לא יתאים. כמו כן הסד יפריע לתזוזת השיניים נרצויה. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי