בעיה רצינית עם מרפאות השיניים.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

18/09/2008 | 16:17 | מאת: איציק

שלום רב. שמי איציק ואני בן 17 ואני הייתי פציינט של מרפאות שורש באשדוד. כפי שידוע המרפאה פשטה רגל והשאירה אותנו עם המכנסיים למטה.. הבעיה היא שנשארתי עם טיפול של אך ורק 3 עד 5 טיפולים של סגירת מרווחים קטנים והרופא במרפאת מאוחדת באשדוד רוצה לקחת לנו על זה כ5000 שקל. ההורים שלי ואני בבעיה כספית כרגע וזה לא משהו שאני יכול לסבול כלכלית. ומכאן שאלתי. האם יש לי אפשרויות אחרות לפנות אליהם? האם המחיר עצמו הוא מוצדק ומה עליי לעשות בנידון? יש לנו את האפשרות להוריד את הגשר אצל רופא שהוא חבר של אבי אך שמעתי שאחר כך השיניים שלי עלולות להתעקם. האם הם יחזרו למצב שהם היו פעם בדיוק? והאם יש לי אפשרות לעשות משהו בנידון כמו לקנות את הפלטה שנותנים בדדרך כלל בסיום הטיפול..כי באמת שהשיניים בסדר גמור ולקראת סוף הטיפול. בתודה רבה ומחכה לתשובה. איציק.

27/09/2008 | 00:25 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום איציק ותודה על פנייתך לפורום, ההמלצה שלי היא לסיים את הטיפול האורתודונטי בצורה תקינה. אם המיכשור האורתודונטי יוסר לפני השגת התוצאה הסופית הרי שיש סיכון סביר שתהיה נסיגה של התוצאה אליה הגעת. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי