יישור לסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

17/09/2008 | 19:00 | מאת: פלטה

שלום אני בת 30 והשיניים שלי ישרות אך הלסת העליונה בולטת במבנה שלה. רציתי לדעת אם פלטה בשימוש קבוע תוכל לעזור להכניס קצת את המבנה תודה

27/09/2008 | 00:22 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך, לצערי התשובה היא שלילית. פלטה לא תעשה את העבודה שכן יש ליצור מרווחים בין השיניים ועל חשבון אלה לדחוף את קשת השיניים העליונה פנימה. לחילופין ניתן גם לבצע ניתוח להכנסת הלסת העליונה. תלוי מהי האבחנה האם הבעיה במבנה הלסת או עמדת השיניים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי