מתי טיפול יישור שיניים מסתיים?

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/09/2008 | 17:28 | מאת: דור

אחרי שנתיים וחצי הסתיים טיפול יישור שיניים, והרופא אמר שאבור לביקורת פעם בחצי שנה על מנת לוודא שאין תזוזות משמעותיות. אם בעתיד יהיה צורך בהכנת פלטה נשלפת נוספת או קיבוע ספלינט, האם הרופא יכול לדרוש תשלום בטענה שהטיפול כבר הסתיים? איפה עובר הקו הדק שבו מוכרז על סיום הטיפול? תודה.

08/09/2008 | 21:38 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, השיניים כמו יתר רקמות הגוף נתונות להשפעות שונות ויתכנו שינויים בעמדתן. לפיכך ישנם מקרים בהם מתרחשות תזוזות ויש צורך לבצע תיקונים של התוצאה. לגבי העלויות זה תלוי כיצד סוכם עם הרופא. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי