תרמו לי מהניסיון שלכם...

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/07/2008 | 23:25 | מאת: חן

שלום לכל גולשי ומנהלי הפורום, אני מתכננת לעשות ניתוח להזזת שתי הלסתות (העליונה והתחתונה) ויש לי תור להתייעצות אצל רופא. מהניסיון והידע שלכם, מה כדאי וחשוב לשאול?

18/07/2008 | 09:23 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום חן ותודה על פנייתך לפורום, עלייך להתרכז בעיניין התוצאה הצפויה ולברר היטב עם עצמך ראשית מה היית רוצה לקבל מהניתוח ואח"כ לוודא שאכן זו תוצאה אפשרית. עלייך להבין בדיוק את ההשפעה שיש לניתוח על כל מרכיבי הפנים: האף הסנור החניכיים ומידת חשיפתם וכו' בברכה, שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, רשימת המומחים לאורתודונטיה קיימת באתר ההסתדרות לרפואת שיניים:www.ida.org.il או באתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org.il או במשרד הבריאות. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי