אורטודנטיה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

29/06/2008 | 16:06 | מאת: -

אשמח לקבל מס' טלפון של אורטודנט מומחה באזור חיפה לצורך טיפול בבן 18 תודה :)

10/07/2008 | 19:48 | מאת: שלומית גולדברגר

אני מבקשת המלצה לגבי ישור שיניים של ביתי בת 12 באזור פתח תקוה תודה

18/07/2008 | 09:20 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, רשימת המומחים לאורתודונטיה קיימת באתר ההסתדרות לרפואת שיניים:www.ida.org.il או באתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org.il או במשרד הבריאות. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

18/07/2008 | 09:19 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, רשימת המומחים לאורתודונטיה קיימת באתר ההסתדרות לרפואת שיניים:www.ida.org.il או באתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org.il או במשרד הבריאות. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

12/08/2008 | 16:39 | מאת: אורלי

ברצוני לדעת אם אתם עושים "גשר" שקוף 0506461182 תודה

מנהל פורום טיפול אורתודנטי