ניתוח לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/06/2008 | 17:00 | מאת: נטלי

שלום רב יש לי לסת תחתונה קטנה מאד ואני גם סובלת מבעיות נשימה בלילה למיטב הבנתי יש ניתוח שיפתור לי את הבעייה אבל האים בשביל לעבור את הניתוח חייב לעשות גם יישור שיניים?

18/07/2008 | 09:16 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום נטלי ותודה על פנייתך לפורום, נכון קיימים מספר ניתוחים המאפשרים שיפור נתיב האוויר על ידי קידום לסת תחתונה. בכל אלה יש לבצע התאמת מנשך על ידי ישור שיניים מכין כדי שלאחר הניתוח תתקבל תוצאה יציבה שתשמר לאורך שנים. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי