מטופל מרפאות שורש עם טיפול אורתודנטיה שתקוע באמצע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/05/2008 | 21:24 | מאת: מטופל מרפאות שורש

כמו שידוע אין קבלת שירות כלל מהם לאור פשיטת הרגל. אני תקוע עם גשר בשיניים ללא טיפול של למעלה מחודש, אין למי לפנות ואין לי את התיק הרפואי מהם. חייב עזרה, מה לעשות?

11/06/2008 | 11:24 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך לפורום, אני ממליץ לך לפעול בשני מישורים. המישור האחד - מישור רפואי. במישור זה אני ממליץ לך לפנות בדחיפות לרופא חליפי לצורך המשך האיפול ויכול להיות שגם תצטרך לחזור על חלק מהצילומים. המישור השני הוא המישור המשפטי בו תצטרך לתבוע את המגיע לך בגין אי מילוי ההסכם. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל המרפאה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי