שאלההה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

26/05/2008 | 22:07 | מאת: שדגש

אם אני עושה גשר ואמרו לי שאני צריך לשים אותו כשנה עד שנה וחצי ואחרי חצי שנה אני רואה שזה מספיק ישר בשבילי... אני יכול להוריד את הגשר ולבקש לשים איזה מכשיר לילה שישמור על התוצאה פשוט? האם זה עדיף לא עדיף? מה דעתך על זה? והאם זה יעלה לי יותר פחות?

11/06/2008 | 10:52 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

המליצו לי עליה באגודת הסכרת .שמה ליליאן מהמכון לבריאות כף הרגל בקרית אונו היא טיפלה בי במקצועיות רבה ובעלת ידע רב .ביבלת ופטריות בציפורנים .ובכף הרגל.0544982752

מנהל פורום טיפול אורתודנטי