הורדת קיבוע

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

24/05/2008 | 21:33 | מאת: אני

סיימתי טיפול ישור שיניים ולפי האורטודנט אני אמורה להישאר עם הקיבוע כל החיים. אני מאוד רוצה להוריד את הקיבוע התחתון גם ככה היה לי שם ישר. האם אני חייבת ללכת לאורטודנט המקורי או שאפשר לאחר? חייבים להתייעץ עם האורטודנט המקורי? תודה

25/05/2008 | 00:21 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, הורדת הקיבוע מותרת רק על ידי האורתודונט המקורי שכן הוא יודע מה היה המצב המקורי ומה היה התיכנון של הריטיינר. הורדה של הריטיינר על ידי מישהו אחר מסכנת אותך באיבוד תוצאות הטיפול בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי