שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/05/2008 | 15:01 | מאת: גל

שלום, אני בן 18 הייתי ורוצה ליישר את השיניים. הייתי אצל אורטודנט של מכבי והוא אמר שיישור שיניים יקח לי בין שנה לשנה וחצי. הבנתי שבמכבי לא עושים ישור שיניים מאחורי השיניים שלא יראו ודברים כאלה והבנתי שזה יקר. רציתי לדעת כמה היום בערך טווח המחירים של רק לסט עלינה ליישור שיניים שהגשר מאחורי השיניים. אני יודע שזה לא יהיה מדויק אבל אני רק רוצה לדעת את הטווח מחירים של זה ושל Invisalign. (רק ללסט עליונה) תודה.

25/05/2008 | 00:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום גל ותודה על פנייתך לפורום, עלות סוגים אלה של טיפולים אורתודונטיים גבוהה יותר ועשויה להגיע עד פי 2 מטיפול אורתודונטי רגיל בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי