כיבים בפה לאחר התקנת גשר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

18/05/2008 | 10:54 | מאת: הילה

שלום, אצל ביתי הותקן גשר ("ריבועים") על הלסת העליונה והתחתונה לפני כחודש. מאז היא סובלת באופן בלתי פוסק מכיבים על החלק הפנימי של השפתיים, בנקודות שונות. הילדה סובלת מאד. מה עושים ?

20/05/2008 | 07:05 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום הילה ותודה על פנייתך לפורום, אלו אינם כיבים אלא פיצעי לחץ=שיפשופים של הגשר על גבי ציפוי הרירית של השפתיים. זה קורה מעט לעט בעיקר בשלבים הראשונים עד שאפיתל הציפוי של הרירית מתעבה. ניתן להעזר בשעווה לבנה שתקבלו מן האורתודונט למיסוך המתכת למניעת הפציעות בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי