שאלה בקשר לגשר.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/05/2008 | 22:45 | מאת: זיו

ביום שלישי עשיתי גשר בשיניים. אני לא מרגיש כאב סתמי אלא רק כאשר אני לועס משהו, אני משתדל בינתיים לאכול מחית תפו"דים וכ'ו... הכאב היה אמור להפסיק או שזה בסדר שזה עדיין כואב כשאני לועס (ומצחצח שיניים).

17/05/2008 | 08:32 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום זיו ותודה על פנייתך לפורום, לאחר התקנת גשר צפויים מספר ימים של אי נוחות בעיקר בזמן לעיסה עקב התחלת תזוזת השיניים בעצם הלסת. מתרגלים לזה וזה חולף בהמשך. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי