עקירה לצורך יישור

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/04/2008 | 11:36 | מאת: אורן

ברצוני לעבור יישור של השיניים התחתונות, והומלץ לי לבצע שתי עקירות על-מנת שרוחב קשת השיניים יקטן. האם ניתן לעקור את שתי שיני הבינה על-מנת להסדיר את הקטנת הרוחב ? האם הדבר מומלץ ? ואם כן - האם יש לכך חשיבות אסטתית ? בתודה מראש

20/05/2008 | 07:08 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אורן ותודה על פנייתך לפורום, בד"כ במקרי עקירות מומלץ על עקירות במרכז הקשת. שיני הבינה לא עוזרות במקרה זה לרוב מדובר על עקירת מלתעות. אין הםרעה אסטטית כי המרווחים נסגרים וקשת השיניים מסתדרת מצויין. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי