קיבוע שיניים אחוריות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/04/2008 | 16:43 | מאת: Daniel

שלום, התחלתי טיפול אורטדנטי ושמו לי מכשיר שנראה לי ששמו TBA , שאמור למנוע מהשיניים לזוז קדימה לאחר העקירה. . הוא מאוד פוצע את הלשון, וקשה להתרגל אליו.רציתי לדעת אם זה מקובל כי לא מצאתי מידע על מכשיר זה, והאם הלשון מתרגלת אליו?

12/05/2008 | 06:50 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דניאל. TPAהוא מכשיר מקובל וקצת קשה להתרגל בהתחלה. ניתן לבקש מהרופא לקרבו עוד לחיך אם לא הצלחת להתרגל בשום אופן בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמבם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי