מכשיר הרחבה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/04/2008 | 00:50 | מאת: mimi

שלום, קבלנו הסבר מהרופא כיצד לסובב את בורג אך נדמה לנו שאנחנו לא עושות את זה נכון היינו רוצות לקבל מידע איך לעשות את הסיבוב נכון עכשיו פסח הרופא לא מקבל פשוט חבל על הזמן המבוזבז של הבת שלי עם המכשיר

09/05/2008 | 00:29 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתכם לפורום, אני מבין שמדובר על פלטה קבועה (מודבקת ולא נשלפת). קיים חור במרכז הבורג של הפלטה בחיך. החור לעיתים מתמלא שאריות מזון ולכן יש לצחצח שם לפני שמתחילים את ההרחבה. מכניסים את המפתח בזוית של כ- 120 מעלות לפלטה ומסובבים את המפתח לכוון החיך כך שידית המכשיר יורדת לכיוון הלשון. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי