לסת בולטת בחוץ

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

13/04/2008 | 16:25 | מאת: בת אל קליין

שלום ד"ר דרור הייתי אצל אורטודנט ועברתי צילומים של השיניים על מנת לעשות גשר, אך הבעיה היא שהאורטודנט אמר לי שגם הלסת העליונה שלי היא בחוץ ולא רק השיניים והכנסת השינים ע"י גשר לא תיפתור את הבעיה של הבליטה של הלסת. לכן השאלה שלי במה זה כרוך הכנסת הלסת, איזה ניתוח צריך לעבור, והאם זה מסובך תודה רבה לך, בת אל

09/05/2008 | 00:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלם בת-אל ותודה על פנייתך לפורום, לא ציינת את גיל אך על פי שאלתך אני מבין כי את בגיל שבו הסתיימו כבר תהליכי הגדילה הטבעיים ולכן לא ניתן להשפיע עליהם אלא באמצעות ניתוח. טיפול אורתודונטי המלווה בניתוח הוא מורכב מטבע הדברים. הטיפול כולל ראשית אורתודונטיה כהכנה לניתוח ולאחר מכן ניתוח של הלסת. קיימים מספר סוגי ניתוחים אפשריים בבעיה שלך והבחירה מתבצעת על פי האבחנה המדוייקת של מבנה שלד הפנים שלך. אני ממליץ לך לפנות לאחת ממחלקות פה ולסת בארץ בעצה אחת עם האורתודונט שלך, המבצעות טיפולים כאלה לצורך קבלת חוות דעת ותוכנית מדוייקת. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי