התפתחות דנטלית

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

31/03/2008 | 06:42 | מאת: נטלי

שלום! אני בת 18 ואמורה לעבור טיפול אורטודנטי. אני מבטוחת בחברת ביטוח שבפוליסה הגדירה את הגיל המקסימלי שבו תזכה אותי בגין הטיפול ל 17. לאחר שעיינתי בפוליסה ראיתי סעיף האומר: "המבטח יאשר תכנית טיפולים אורתודנטיים לילד שטרם מלאו לו 17 שנה {גילו או גילו הדנטלי} ביום תחילת הטיפול". לפי הבנתי מרופאים בתחום הבנתי שההתפתחות הדנטלית כוללת בתוכה את התפתחות שיני הבינה. רציתי לדעת האם אכן ההתפתחות הדנטלית כוללת גם את שיני הבינה שטרם בקעו? מה שבעצם מזכה אותי בטיפול. בתודה מראש

05/04/2008 | 21:58 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום נטלי ותודה על פנייתך לפורום, שיני בינה בדרך כלל אינן נחשבות בהערכת הגיל הדנטלי מפני שיש בהן רב גוניות גדולה בגיל הבקיעה בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי