דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/03/2008 | 00:48 | מאת: רינת

שלום מה הוא מחירו של שיטת אינביזליין

22/03/2008 | 05:14 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רית ותודה על פנייתך, כידוע לך לא קיים "מחירון" לטיפולים אורתודונטיים. טיפול אינויזליין הוא יחודי ולכן עלותו גבוהה מטיפול אורתודונטי רגיל. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

25/03/2008 | 04:37 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רית ותודה על פנייתך, כידוע לך לא קיים "מחירון" לטיפולים אורתודונטיים. טיפול אינויזליין הוא יחודי ולכן עלותו גבוהה מטיפול אורתודונטי רגיל. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי