שלום

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/03/2008 | 12:27 | מאת: היי

כמה שאלות. השיניים העליונות קצת בולטות אצלי. רציתי לדעת מה האפשרויות. אני מעוניינת לדחוף אותן פנימה. השאלה אם שיוף עוזר בעניין זה.. והאם פלטה עוזרת.. האם יש טיפול, כמו פלטה שניתן להסיד מדי פעם במקרה הצורך (נניח פעם בשבוע)

13/03/2008 | 08:24 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום ותודה על פנייתך, הכל שאלה של מידת ההכנסה הנדרשת, אם היא מעטה שיוף קל ופלטות מסוג אינביזליין אפשרי (www.invisalign.com) אם הבליטה גדולה ויש להכניס הרבה פנימה יד לשקול עקירת שיניים לצורך פינוי מקום ואז דחיפה משמעותי פנימה בעזרת גשר קוביות. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

16/03/2008 | 17:10 | מאת: שיר

מה הגורמים לכך האם צריך לעבור טיפול פסיכולוגי?, וכמה עלות הניתוח בערך? עברתי יישור שניים , וכרגע אמרו לי לעשות ניתוח כרוגי האם בזה מדובר.?

17/03/2008 | 06:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שיר ותודה על פנייתך, כאשר הפער בין הלסתות גדול ולא ניתן לפתור זאת על ידי טיפול אורתודונטי רגיל ממליצים על ניתוח לשינוי מבנה הלסתות והפנים. זה בהחלט דורש מוכנות לשינוי משמעותי במראה הפנים. העלויות משתנות ממקום למקום כך שעלייך לבברר זאת. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי