ניתוח אורטודנטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

27/02/2008 | 11:53 | מאת: טל

סובלת ממנשך הפוך.קבלתי המלצה לביצוע ניתוח על ידי מספר אורטודנטיים.מדובר בניתוח שיש לפניו צורך בטיפול אורטודנטי מכין של כשנתיים.ולאחריו הניתוח . איך ניתן לברר לגבי מנתחים המומחים בניתוחים אלה ואורטודנטים שעובדים בתיאום מלא איתם? ( שכן למיטב הבנתי התיאום בין האורטודנט לכירורג הינו קריטי )

06/03/2008 | 07:53 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום טל ותודה על פנייתך לפורום, אכן התקשורת בין הכירורג לאורתודונט במקרים כאלה קריטית להצלחת הטיפול. אני ממליץ לך לפנות לאחת ממחלקות כירורגיה פה ולסת שבקרבת מקום מגורייך שם תוכלי לפגוש כירורג שיכוון אותך אל מי לפנות. בחלק מהמחלקות מבצעים את הטיפול האורתודונטי המכין במסגרת המחלקה. בהצלחה, ד"ר דרור איזבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי