רעשים בלסת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

21/02/2008 | 13:16 | מאת: שני

שלום רב, שמתי לב שבזמן האחרון יש לי רעשים בלסת ז"א, רעשים של "קנאקים" כמו שיוצאים נניח מהצבעות או מהגב זה קצת מטריד אותי... מה זה אומר?

06/03/2008 | 07:48 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שני ותודה על פנייתך לפורום, הקנקים שאת מדברת עליהם נקראים בשפה המקצועית קליקים. הם נובעים כתוצאה מליקוי בתנועה של הדיסק על גבי ראש פרק הלסת. ברגע שהדיסק מחליק מעל פרק הלסת נשמע הקליק. לעיתים זה גם כואב ואז מטפלים. בהצלחה, ד"ר דרור איזבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי