שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

19/02/2008 | 23:54 | מאת: שי

שלום, אני מאוד מאוד מעונין לישר את השיניים שלי. הבעיה שאני רוצה את זה מהיר וזול. קראתי קצת על הדבקת החרסינה בעובי 0.2.. שאפשר להדביק על השיניים וגיליתי שזה בערך 4 אלף שקל לשן שזה נורא יקר לי. אני רוצה לישר את השינייים למעלה בלבד מדובר בשתי שיניים בלבד. האם יש דרך כלשהי לסדר את השיניים ללא צורך בהמתנה ? אני מבין שאני מדבר על ישור שיניים לא אמיתי ואני מדבר על ישור שיניים אסטתי... אני רוצה מראה ישר בשיניים למעלה בכל דרך אפשרית... מה האופציות?

06/03/2008 | 07:42 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שי ותודה על פנייתך, לדאבוני אין לי מה להציע לך. טיפול אורתודונטי ליישור השיניים לוקח זמן ולא מעט. אפילו ליישור 2 שיניים נדרשים מספר חודשים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי