שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

13/02/2008 | 10:17 | מאת: יפה

יש לי רווח בשינים הקדמיות וגם תזוזה בשני השינים הקדמיות הרופא החניכיים המליץ לי לעשות ספוינט ברזל שיחבר את השיניים רצתי לדעת האים זה ימנע מהשינים ליפול והאים אני יכולה להלביש פלטה שיניים במקום הברזל תודה.

17/02/2008 | 22:10 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

יפה שלום ותודה על פנייתך לפורום, ספלינט הוא צורת קשירה עדינה אך קשיחה למניעת ניידות של השיניים ולהבטיח את ייצובן במקומן. זאת שיטה יותר היגיינית ובריאה מיצוב על ידי פלטה אשר מפעילה כוחות על גבי השיניים וזה עלול להיות הרסני. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי