יישור שיניים בגיל 57

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

03/02/2008 | 15:51 | מאת: דייב

שלום לך יש לי פלייר די גדול בשיניים קדמיות של לסת עליונה והפלייר הולך וגדל. אני מתכנן להתחיל יישור שיניים בקרוב. יש לי בעית חניכיים בכל הפה. הסבירו לי שבסבירות גבוהה שאאבד שן 22 במהלך או די מהר לאחר היישור מאחר והאחיזה שלה בעצם לא טובה. היישור מתוכנן להשען על תח"ל. הייתי רוצה יותר פרטים על משמעות יישור בגילי וההשפעה על העצם. תודה רבה

07/02/2008 | 00:10 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום דייב ותודה על פנייתך לפורום, יש לבצע יעוץ עם מומחה לחניכיים לפני תחלית הטיפול האורתודונטי כדי לודא את בריאות החניכיים ולמנוע נזקים של הטיפול האורתודונטי שעלולים לגרום לאובדן שיניים במקרה של מחלת חניכיים. במקביל יש לבצע יישור שיניים על ידי הפעלת כוחות עדינים וקטנים למשך פרקי זמן ממושכים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה באורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי