ישור שניים.

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

02/02/2008 | 12:34 | מאת: אביבה

לבני בן ה16 מסורת טיפולי שיניים מילדות. בבדיקה אצל אורטודנט נאמר לו שאין אפשרות ליישור שניים .שכן בגין מבנה הלסת צריך לעבור ניתוח בלסת. מה דעתך ?הפנה אותי למומחה בתחום על מנת לקבל החלטה . תודה.

06/02/2008 | 23:48 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אביבה ותודה על פנייתך לפורום, טיפול משולב אורתודונטי כירורגי מתבצע במסגרת מחלקות פה ולסת ברחבי הארץ. עלייך לפנות למחלקת פה ולסת בקרבת מקום מגוריך לצורך התייעצות. תוכלי גם להתייעץ באורתודונט מומחה נוסף לוודא את תוכנית הטיפול לפני הפניה לבית החולים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי