חוות דעת שונות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

12/12/2007 | 11:16 | מאת: ענת

בעקבות המלצתך, בהודעתי מלמטה לגבי דיעות שונות של אורטודנטים לבני בן ה-15 עם השן כלואה. התקשרתי למרפאת השיניים ברמב"ם, כדי להזמין תור לבדיקה וחוות דעת אך נאמר לי שהם מטפלים רק בילדים עם בעיות מולדות ולא מקבלים "סתם" כדי לתת חוות דעת כללית לגבי מצב הפה. אני הבנתי מתשובתך שיש אפשרות לכך. האם לא הבנתי נכונה את תשובתך? ולכן אשאל שוב לדעתך , מה לעשות.? נ.ב. הייתי אצל אורוטודנט שלישי ושוב אותו הסיפור (כמעט כמו ללכת למוסכים לבדוק רכב......) תשובה שונה משתי התשובות הקודמות.!!

12/12/2007 | 23:24 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

ענת שלום, אין בעיה להבדק לקבלת חוות דעת ברמב"ם ולדעתי היתה כאן אי הבנה. בדרך כלל איננו מטפלים ברמב"ם במקרים אורתודונטים רגילים אלא בעיקר במומי פנים מולדים אם כי גם טיפול אורתודונטי רגיל אפשרי אם תחפצו בכך. אני מתנצל על אי ההבנה הזאת. תוכלי להשאיר לי את פרטיך ואני אדאג שהמזכירה תיצור עימכם קשר או תוכלי להתקשר שוב ולבקש תור לבדיקה וחוות דעת. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

12/12/2007 | 23:38 | מאת: ענת

מנהל פורום טיפול אורתודנטי