טיפול בשיניים עם גשר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

11/12/2007 | 12:11 | מאת: אושר

שלום דר' איזנבוד , אני בת 29 ואתמול הרכבתי גשר על השיניים התחתונות בלבד על מנת לישרן. כמובן שהגוף הזר קצת קשה להסתגלות אך את כל זאת נעבור בשבוע הקרוב. שאלתי היא איך לטפל בשיניים בצורה האידיאלית במהלך התקופה עם הגשר? מה מומלץ? מה כדאי ? מה לא כדאי ? ... תודה רבה, אושר

11/12/2007 | 22:59 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

אושר שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, יש להקפיד על צחצוח קפדני בעזרת מברשת בטכניקה מיוחדת להברשת החניכיים, הברשה מתחת לחוטים ולסמכים, הברשה מסביב לסמכים. יש גם לעבוד עם קיסמים או מברשת דקה לצחצוח בין השיניים. יש לבצע שטיפות פה עם תמיסה עשירה בפלואוריד פעם ביום, בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי