יישור שיניים בשיטה ייחודית

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

24/10/2007 | 06:47 | מאת: שולה

שלום ברצוני לדעת האם בארץ יש את שיטת יישור שיניים : אינויזליין? זוהי שיטה שנהוגה באירופה על יד פלטות שקופות חד פעמיות שמחליפים כל שבוע. אם כן. איפה עושים זאת ? האם במרפאות שיניים של קופת חולים מכבי משתמשים בשיטה זו? האם זה יקר? תודה מראש על התשובה

25/10/2007 | 21:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום שולה ותודה על פנייתך לפורום, השיטה מקובלת גם בארץ בשנים האחרונות ומשווקת על ידי חברת אינדנט הסוכנת היא מיה: 0546777975 משרד: 03-9373784 הפלטות של אינויזליין מוחלפות מדי שבועיים. שיטת אינויזליין אינה מתאימה לכל סוגי הטיפולים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

01/11/2007 | 18:36 | מאת: יעלה

שלום! הייתי כמה שנים בטיפול אורטודנטי לשיניים הכלל רסן, קוביות ופלטה. אחרי כמה שנים החלו לי שוב רווחים בשיניים עשיתי שוב גשר ועד עכשיו אין רווחים. אך הבעיה לא נגמרת בזה. הלסת העליונה שלי בולטת והשיניים עדיין בחוץ מה שמקשה לי לסגור במצב רגיל את הפה ויותר מכך גורם לי לחוסר ביטחון גדול. האם יש לשקול ניתוח? מה התוצאות? לא צעד קיצוני ומסוכן? תודה!

03/11/2007 | 22:48 | מאת: שולה

לד"ר איזנבוד שלום תודה על התייחסותך ותשובתך

29/10/2007 | 13:26 | מאת: אנה

שלום! אני מחפשת מומחה לישור שיניים לבן שלי. הוא בן 12 כרגע ואם אפשר כבר להתחיל לטפל? אודה מאוד על המלצה על מומחה באיזור פרדס חנה - כרכור, חדרה. תודה

31/10/2007 | 21:23 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אנה ותודה על פנייתך לפורום, תוכלי לעיין באתר האגודה האורתודונטית בישראל: www.orthoisrael.org או באתר ההסתדרות לרפואת שיניים: www.ida.org.il בהקשר לשמות המומחים לאורתודונטיה במקום מגורייך. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם.

09/12/2007 | 15:08 | מאת: שרית

ד"ר איזנבוד שלום אני בת 14 ואני צריכה לעשות גשר בשיניים גיל קצת מאוחר להתחיל ולכן מפריע לי גשר ברזלים שמעתי שאפשר לשים פס מאחורי השיניים וזה מיישר אותן האם שיטה זו קיימת? ואם כן האם היא יעילה? ושמעתי על גשר שקוף שמחליפים כל שבועיים ואני יודעת שהוא יותר יקר מגשר רגיל מה המחירים הסבירים לגשר זה? תודה מראש .. שרית.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי