אשמח לקבל חוות דעת על שיטת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/10/2007 | 11:15 | מאת: אוריה

יישור שיניים. אני בת 46, ולפני 10 חודשים התחלתי טיפול אורתודנטי עליון ותחתון. מכיוון שבשיניים העליונות מלבד היישור הוחלט גם על עקירת 2 שיניים כדי ליצור מקום ל"הכנסה פנימה" של כל מבנה השיניים, וכדי למנוע ממני להסתובב עם רסן, השתמשה הרופאה בשיטה של השתלת 2 שתלים (1 מכל צד) בחניכיים אליהם חובר מאין קפיץ, כדי "למשוך" את השיניים פנימה ולמלא את החלל שנוצר עקב העקירות, ובכך לקבל שפה ישרה ולא בולטת. שאלתי היא האם שיטה זו ידועה, מקובלת ואפקטיבית? סליחה שאינני משתמשת במונחים מקצועיים. תודה מראש על תשובתך. (אני פשוט מלאת ספקות...).

25/10/2007 | 21:19 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אוריה ותודה על פנייתך לפורום, השיטה אותה את מתארת היא שיטה טיפול מודרנית אשר משלבת טיפול אורתודונטי עם החדרת שתלים אורתודונטיים או מיניאימפלנט. בעזרת אותם שתלים (ברגים) קטנים ניתן לקבל הגברת כוחות עיגון ולשפר את התוצאה האורתודונטית. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי