ניבים כלואים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

22/10/2007 | 20:38 | מאת: טליה

שלום ד"ר1 הייתי מבקשת לדעת בדחיפות כיצד מתבצעת החשיפה של הניבים הכלואים.מה קורה לאחר החתך הראשון? תודה

31/10/2007 | 21:26 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום טליה ותודה על פנייתך לפורום, לאחר החתך מפשילים את רקמת החניכיים וחושפים את העצם. מבצעים קידוח עדין בעצם עד לחשיפת נבט השן. מגלים את הנבט ומדביקים עליו קוביה ממנה משתלשל חוט משיכה ממתכת. לאחר מכן תופרים את החניכיים כאשר חוט המתכת מבצבץ מן החניכיים ואליו נתפסים באמצעות גומיות למשיכת השן הכלואה. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי