תזוזת שיניים...

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

15/10/2007 | 18:19 | מאת: רז

שלום ברצוני לדעת אילו סיבות יכולות לגרום לתזוזת שיניים ?, חוץ מבריחת חניכיים וצמיחת שיני בינה. ואם מבחינים בתזוזת שיניים האם יש משהו שניתן לעשות כדי לעצור את המשך התזוזה או שפשוט יש אנשים שזה ככה אצלם ויש כאלה שאחרת. תודה

03/11/2007 | 22:49 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רז ותוד על פנייתך לפורום, השיניים הן חלק מהמערכת של גוף האדם שהיא כולה מערכת דינמית ומשתנה ונתונה להשפעות רבות ומגוונות. השיניים זזות אצל כולנו בהשפעת גורמים שונים שלא תמיד אנו מודעים אליהם. אצל אנשים שעברו טיפול אורתודונטי בעבר יש לעיתים תזוזות רבות יותר כי כעקרון המערכת שואפת תמיד לחזור למצה הטבעי אלא עם בטיפול האורתודונטי שהתבצע הגיע המערכת לשיווי משקל מועדף לעומת זה המקורי. בהצלחה, ד"ד דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה, מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי