יישור שיניים עם כתר לבת 22

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

03/10/2007 | 12:24 | מאת: מעיין

שלום,הלסת העליונה שלי בולטת וכן שן קדמית אחת שלי הוחלפה בכתר חרסינה. אני בת 22 -האם אוכל לעשות ישור סטנדרטי (אני מעוניינת באופציה עם הטבעות השקופות) או שהעניין מסובך יותר?האם הכתר מהווה בעיה? בעיקרון מספר השיניים שלי תקין ולא נאמר לי שעליי לבצע עקירות. תודה

06/10/2007 | 19:47 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום מעיין ותודה על פנייתך לפורום. לא צריכה להיות בעיה לביצוע יישור שיניים עם כתר. ישנן היום שיטות הדבקה מתוחכמות המאפשרות הדבקת סמכים יעילה על כתרי חרסינה. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי