טיפול אורתודונטי

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

23/09/2007 | 04:17 | מאת: אסף

שלום כשחסרה שן טוחנת אז שמים שתלים במקום השורשים, ככה שהשתלים מחליפים את השורשים. מה שאני רוצה לדעת זה כשיש שתלים וכלפי חוץ המצב נראה דומה למצב בו יש למטה שן רגילה, האם ניתן לבצעה הזזה של השתלים (טיפול אורתודונטי) כמו שמזיזים שיניים רגילות? תודה

06/10/2007 | 08:52 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום אסף ותודה על פנייתך לפורום, התשובה שלילית. לא ניתן להזיז שתלים כמו שיניים. בהצלחה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם.

14/10/2007 | 19:00 | מאת: אלכס

אני אבא לילדה בת 11 שזקוקה לטיפול אורתודונטי . הלכתי איתה לשלושה רופאים אורתודונטים. שניים מתוכם המליצו להתחיל את הטיפול בילדה מצב השיניים שלה הוא שמתוך 24 שיני חלב התחלפו רק 12 ו6 אחרים בדרך (לפי צילום). אני עובד עצות ולא יודע מה להחליט (הילדה רוצה ) . (שני הרופאים המליצו להתחיל עם רסן למספר שעות ביום ואחר כך לעבור לגשר)

מנהל פורום טיפול אורתודנטי