ישור שיניים - אחרי הרכבת גשר

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

10/09/2007 | 19:15 | מאת: נבילה

שלום, היום הרכבתי גשר ליישור השיניים ומרגישה שהפה שלי קצת התנפח, והשפתיים שלי נדחפות יותר קדימה.אני מרגישה שוני בצורת הפה והשפתיים. האם זה נורמלי ביום הראשון של הרכבת הגשר? אם כן, עד מתי זה נשאר כך? תודה

12/09/2007 | 08:37 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, אלו תחושות ראשוניות המאפיינות את שלבי היישור הראשונים. ההסתגלות מהירה (בד"כ עד שבוע ימים) וההמשך קל הרבה יותר שנה טובה ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי