שן מתנדנדת

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

07/09/2007 | 00:46 | מאת: הילה

שלום! אני בת 25 ולפני יומיים שמו לי גשר, היום שמתי לב שאחת השיניים הקידמיות התחילה להתנדנד... האם יש לי סיבה לדאגה או שזה תהליך נורמלי כתגובה לגשר?

08/09/2007 | 12:00 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום הילה ותודה על פנייתך לפורום, ניידות שיניים מוגברת בטיפול אורתודונטי היא אופיינית ונורמלית. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

01/10/2007 | 23:31 | מאת: ענבר

לפני כחודשיים הייתה לי שן שהתנדנדה ויצאה והרופא שיניים שלי עקר אותה, השן הייתה בריאה לגמרי מלבד סתימה ישנה ותקינה. עכשיו אני מרגישה שהשן ליד מתחילה באותו תהליך (מדובר בשיניים טוחנות בלסת שמאלית עליונה) לא זכור לי שעברתי איזו טראומה באיזור. אשמח מאוד אם תוכלו לומר לי איך ניתן למנוע עקירה של השן השניה ועם איזה מומחה כדי לי להתייעץ.

מנהל פורום טיפול אורתודנטי