מיני שתל

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

05/09/2007 | 00:39 | מאת: אני

שלום, התחלתי טיפול אורטודנטי לפני שנה וחצי בערך כאשר עקרו לי שתי שיניים עליונות עקב בעיה של חוסר מקום. כעת, הרווחים לא נסגרים והאורטודנטית שלי אומרת שאם הדרכים המקובלות לא הולכות נצטרך לשים "מיני שתל". הייתי רוצה לדעת מה זה ומה זה אומר? תודה מראש, אני.

08/09/2007 | 11:56 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב, ותודה על פנייתך לפורום, מיני שתלים הם ברגים קטנים המוחדרים ללסת לצורכי עיגון ומסייעים להזזת שיניים כעוגן. סגירת רווחי העקירות הינה אחת ההתוויות לשימוש במיני שתלים. עם סיום התזוזה מוצאים הברגים. בהצלחה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה האורתודונטית מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי