הבדלי המחירים בין השיטות

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/08/2007 | 20:23 | מאת: נועה

שלום השיניים שלי לא ישרות והאורטודנט שלי אמר לי שאני צריכה קוביות. אני ממש לא רוצה זה ממש מפריע לי מבחינה חיצונית, כבר קראתי על זה שאמרתם שאפשר במקום שפחות יראו את הפלטה השקופה, את הקוביות מאחורה ואת הקוביות מפלסטיק השקופות. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלי המחירים בין השיטות השונות לקוביות רגילות? תודה מראש נועה

01/09/2007 | 00:17 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום נועה ותודה על פנייתך לפורום, לדאבוני אינני יכול לספק לך מידע מדויק על שאלתך. בעקרון השיטות האסטטיטות והמתוחכמות יותר הן גם היקרות יותר ועלולות להגיע עד כדי פי 2 מן השיטה הקונבנציונאלית. כדי לברר במדויק את העניין עלייך לפנות לרופא או למרפאה ישירות. העניין גם משתנה בין הרופאים והמרפאות השונות כמקובל בשוק חופשי ללא פיקוח. בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי