לימודי יישור שיניים

דיון מתוך פורום  טיפול אורתודנטי

30/08/2007 | 14:28 | מאת: ..

שלום רציתי קצת לדעת על הלימודים הללו. מה ציון הפסיכומטרי הדרוש אם ממוצע הבגרות שלי הוא 104? כמה שנות למידה? האם זה נפרד מלימודי רפואת שיניים?

01/09/2007 | 00:14 | מאת: ד"ר דרור איזנבוד

שלום רב ותודה על פנייתך לפורום, לימודי יישור שיניים הינם במסגרת לימודי ההתמחות בפואת שיניים. כלומר בשלב ראשון עליך להתקבל ללימודי רפואת שיניים ולסיימם כחוק (6 שנות לימוד) ולזכות בתואר ד"ר לרפואת שיניים. לאחר מכן עלייך להתקבל ללימודי ההתמחות באורתודונטיה יישור שיניים ולסתות ולסיימם בהצלחה (כ-4 שנות לימוד). לאחר מכן עליך לעמוד במבחני ההתמחות של המועצה המדעית ברפואת שיניים (שלב א' וב-ב'), רק עמידה בשתי בחינות אלה תזכה רותך בתואר מומחה ביישור שיניים ולסתות. אכן מסלול ארוך ולא קל אך מרתק! בברכה, ד"ר דרור איזנבוד מנהל היחידה לאורתודונטיה מרכז רפואי רמב"ם

מנהל פורום טיפול אורתודנטי